X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Prima înfrîngere pentru Inter Miami de la venirea lui Messi

18 sep. 2023,, 22:00   Sport
2989 0

Lionel Messi are probleme nu va reveni, deocamdată, pe teren pentru echipa sa, Inter Miami. Antrenorul echipei din Statele Unite, Gerardo ‘Tata’ Martino, a explicat că Messi suferă de „oboseală musculară”. Din acest motiv, nu se va forţa revenirea fotbalistului argentinian pe teren.

„Messi se va antrena cu echipa probabil duminică. Nu vrem să forţăm lucrurile. Dacă va fi bine şi în formă pînă miercuri, Messi va juca, dacă nu, nu”, a precizat tehnicianul.

Miercuri, Inter Miami are meci cu cei de la Toronto. Informaţia a venit în contextul înfrîngerii suferite de Inter Miami sîmbătă, prima după venirea lui Lionel Messi în Campionatul Nord-American de fotbal (MLS – Major League Soccer), notează Noi.md cu referire la capital.ro.

Messi şi Jordi Alba au stat pe marginea la eşecul usturător suferit de Miami contra celor de la Atlanta United, scor 5-2. Antrenorul argentinian a explicat că ar fi fost „nesăbuit” să-l introducă pe teren pe Messi, în starea în care este acesta. Jordi Alba şi Lionel Messi au fost coechipieri şi la FC Barcelona.

Gerardo Martino a adăugat că, la acest moment, se concentrează să îi pregătească pe cei de la Inter Miami pentru finala US Open Cup, care va avea loc pe 27 septembrie.


0
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?