Arşiţa stiri: 165
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1412

Performanță și Determinare: Cupa Orhei 2024 a adunat sute de sportivi din întreaga țară

29 mai. 19:45   Sport
3376 0

Pe 25 mai, Sala de Tenis din Orhei a găzduit Cupa Orhei 2024, un eveniment sportiv organizat sub egida Federației de Luptă Națională „Voievod”, anunță Noi.md

Acest turneu republican, ajuns la a 17-a ediție, a adunat aproximativ 450 de sportivi din peste 20 de raioane ale țării, oferind un adevărat spectacol de lupte de contact.

Vicepreședintele Federației de Luptă Națională „Voievod”, Oleg Sclifos, a subliniat importanța acestui eveniment pentru sportivii de nivel mediu, care au astfel ocazia să se afirme și să fie selectați pentru competiții mai avansate.

„Este un eveniment consacrat sportivilor de nivel de pregătire mediu, la competiție sînt prezenți circa 450 de sportivi din peste 20 de raioane ale țării. sînt niște lupte destul de interesante. Competiția are ca scop selectarea sportivilor pentru etapele mai avansate. Pe această cale vreau să mulțumesc partenerilor acestui eveniment,” a declarat Sclifos.

Liderul Mișcării Naționale "Voievod", Nicolae Pascaru, a felicitat organizatorii și a apreciat nivelul ridicat al competiției.


„Acest turneu Național petrecut în raionul Orhei este a 17-a ediție și vreau să felicit Club Maximus - Voievod, care este implicat în organizare inclusiv în parteneriat cu Federația Voievod, pentru așa o organizare bună, unde au venit sportivi din toată Republica Moldova foarte bine pregătiți și foarte bine echipați. La acest moment în această competiție vedem nivelul ridicat al sportivilor și anume bravo antrenorilor care îi pregătesc așa de bine, avînd în vedere că petrecem mai multe competiții internaționale.”

Evenimentul a fost marcat de 15 lupte, care au demonstrat atît talentul, cît și determinarea sportivilor participanți. Sclifos și-a exprimat speranța că sportivii din Orhei vor continua să progreseze și să ajungă la nivelul profesionist.

Cupa Orhei 2024 a fost un adevărat succes, reafirmînd angajamentul Federației de Luptă Națională „Voievod” de a sprijini și promova sportul de contact în Moldova. Cu intrarea liberă pentru public, evenimentul a reușit să atragă un număr mare de spectatori, dornici să susțină sportivii locali și să se bucure de un spectacol de înaltă calitate.

1
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав