X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4015

Opinie: Echipa Națională de fotbal a Rusiei are nevoie de un duhovnic

2 iul. 2021,, 07:47   Sport
2711 0

Jucătorii echipei naționale de fotbal din Rusia au nevoie de ajutor spiritual pentru a se concentra mai mult asupra victoriei. Această opinie a fost exprimată pentru RIA Novosti de președintele Comisiei Patriarhale pentru Cultură Fizică și Sport, Mitropolitul Mitrofan (Badanin) de Murmansk și Moncegorsk.

"În echipa noastră națională ar trebui să existe duhovnici, care să se ocupe de băieții noștri. Aici există o lipsă de pregătire spirituală: ei nu sînt niște luptători, spiritual, mi se pare că sînt slabi. Nemotivați", a spus el.

Mitrofan consideră că limbajul obscen este unul dintre motivele slăbiciunii echipei. El a adăugat că preotului îi va fi greu să se afle în atmosfera de înjurături, care domină în jurul jucătorilor.

La 30 iunie, a devenit cunoscut faptul că Uniunea de Fotbal a Rusiei a recunoscut performanța echipei naționale ruse ca fiind nesatisfăcătoare. În același timp, Comitetul l-a sprijinit pe Cercesov, numind nivelul fotbaliștilor autohtoni drept principala problemă. Echipa națională a Rusiei nu a reușit să depășească etapa de grup a Campionatului European. Echipa Rusiei a pierdut în fața Danemarcei cu scorul de 1:4 și nu a ajuns la play-off.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?