X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Nicolae Ignat a marcat cel mai frumos gol al anului

7 noi. 2021,, 12:25   Sport
2834 0

Golul lui Nicolae Ignat, marcat împotriva Estoniei din finala calificărilor europene, Divizia B, a fost desemnat Golul anului în fotbalul pe plajă. El a adunat cele mai multe voturi în urma sondajului efectuat de forul mondial de profil, transmite Noi.md cu referie la fmf.md.

Premiul a fost înmînat președintelui FMF, Leonid Oleinicenco, în cadrul Galei Fotbalului pe Plajă - Beach Soccer Stars 2021, care a avut loc la Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Fotbalistul naționalei Moldovei a devansat alți nouă candidați la această nominalizare: Biermann (Germania), Adriele (Brazilia), María Soto (Spania), Shishin (Rusia), Morán (Paraguay), Silveira (SUA), Akaguma (Japonia), Paporotniy (Rusia) și Diatta (Senegal).

Este o premieră cînd un moldovean cîștigă un premiu la gala organizată de Federația Internațională de fotbal pe plajă (BSWW).

Tot în cadrul Galei, Federația Moldovenească de Fotbal a fost prin cele trei finaliste la categoria Evenimentul anului în fotbalul pe plajă. Vă reamintim, în vara acestui an, Moldova a găzduit cu succes, la Arena din parcul La Izvor al capitalei, calificările europene la fotbal pe plajă, Divizia B.


Cel mai bun jucător al anului a fost ales japonezul Ozu, iar cea mai bună jucătoare - britanica Molly Clark. Antrenorul anului a devenit Mikhail Likhachev, selecționerul Rusiei, noua campioana mondială la fotbal pe plajă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?