X 
Arşiţa stiri: 213
Jocurile Olimpice stiri: 296
Transnistria stiri: 1461

Am vrut să bucurăm toată Moldova și ne-a reușit! Olimpicii moldoveni, întîmpinați solemn pe Aeroportul Chișinău

12 aug. 15:18   Sport
5 ore in urma 1844 0

Lotul olimpic al Republicii Moldova a fost întîmpinat astăzi cu entuziasm pe Aeroportul Internațional Chișinău, după ce s-a întors de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Sportivii moldoveni, care au reprezentat cu mîndrie țara la cel mai înalt nivel, au fost întîmpinați cu flori, aplauze și urale, marcînd un moment de recunoaștere a eforturilor și rezultatelor lor remarcabile, transmite Noi.md.

"Emoțiile sînt copleșitoare. Am vrut să bucurăm toată Moldova cu rezultatele noastre și am reușit. sînt convins că vom avea rezultate și mai bune în viitor. Hai Moldova!," a spus sportivul moldovean Serghei Tarnovschi, care a cîștigat medalia de bronz la proba sportivă canoe.

„Vreau să vă mulțumesc din tot sufletul pentru această primire călduroasă. Așa susținere cum am avut parte la aceste Jocuri Olimpice nu am avut niciodată. Mă bucur că, prin sport, lumea a devenit mai unită. Sper ca, în continuare, cît mai multă lume, cît mai mulți copii să practice sportul. Sportul nu este doar despre performanță, este despre un mod sănătos de viață,” a spus luptătoarea Anastasia Nichita, care a devenit vicecampioană olimpică.

Atmosfera de sărbătoare a fost completată de muzică tradițională, drapele fluturînd și prezența oficialităților, antrenorilor, familiilor și fanilor.


Toți au venit să-și exprime admirația față de sportivii care au demonstrat nu doar talent, ci și ambiție pe parcursul competiției.

9
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав