Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4063

Fotbal: Andone şi Muslera au suferit accidentări grave

15 iun. 2020,, 21:00   Sport
2383 0

Atacantul Florin Andone şi portarul uruguayan Fernando Muslera, ambii de la Galatasaray, au suferit accidentări grave în meciul jucat duminică seara în deplasare cu Rizerspor şi pierdut cu 0-2 de campioana en titre, în etapa a 27-a a campionatului de fotbal al Turciei.


Andone s-a accidentat la genunchiul drept, după un plonjon al portarului echipei gazdă, Tarik Cetin. Internaţionalul român ''a suferit o entorsă severă la genunchiul drept şi va fi supus unei examinări medicale, iar tratamentul va începe cu efect imediat'', potrivit unui comunicat al clubului turc.

Antrenorul Fatih Terim a indicat că ligamentele genunchiului au fost afectate.

Andone, împrumutat de Brighton la Galatasaray, a mai suferit o accidentare gravă în noiembrie. El se află sub contract cu Brighton pînă în 2023.

Andone a intrat la Galatasaray în min. 46 şi a fost înlocuit în min. 72.

Şi portarul Muslera s-a accidentat grav, suferind o dublă fractură de tibie şi peroneu la piciorul drept. Sud-americanul a fost înlocuit după doar 15 minute şi transportat la spital cu ambulanţa.

Campioana Galatasaray a fost învinsă în deplasare de Caykur Rizespor cu 2-0, goluri marcate de Milan Skoda (42) şi Tunay Torun (53).

Trabzonspor conduce în clasament cu 56 de puncte, urmată de Istanbul Başakşehir FK, 56 puncte, şi Galatasaray, 50 puncte, etc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?