X 
Coronavirus stiri: 8130
Obiectiv european stiri: 326
Criza energetică stiri: 935

Moldova - țară mică, inimă mare! Prezentarea noului echipament al naționalei

27 mai. 17:18   Sport
2394

Federația Moldovenească de Fotbal a lansat astăzi noul echipament de joc al Echipei Țării.

Acesta a fost prezentat în cadrul unei conferințe de presă, la care au participat vicepreședintele FMF, responsabil de selecționate, Dragoș Hîncu, antrenorul principal a echipei naționale, Serghei Cleșcenco și șeful direcției Promovarea Imaginii de Țară a Agenției de Investiții, Irina Tolstousov.

Conferința de presă a fost urmată de o sesiune foto, în cadrul căreia jucătorii echipei naționale Veaceslav Posmac, Mihail Caimacov și Ion Nicolaescu au îmbrăcat în premieră noul echipament de joc, în designul căruia au fost utilizate ornamente din pomul vieții, simbol care începînd cu anul 2018 face parte din brandul de țară.

Noul echipamentul a fost elaborat cu suportul Agenția de Investiții/Invest Moldova Agency și produs de către partenerul tehnic al FMF, JAKO Moldova. Design: Eugen Boico.


chipa Țării este o idee națională, un manifest ce ne adună în jurul fotbalului, reprezentat de Naționala Moldovei. În jurul unei țări mici, dar cu inimă mare. Nu contează limba pe care o vorbești, vîrsta, în ce regiune locuiești sau ce profesie ai. Toți împreună formăm Echipa Țării.

Echipa Țării e reprezentată de fiecare dintre noi, mii de oameni, care sînt mereu gata să ofere susținere, și la bine, și la greu. De acum încolo și tu faci parte din Echipa Țării.

Numele tău pe tricou demonstrează că ești de-al nostru, din Republica Moldova. La fel, imprimate pe tricou, descoperi tradițiile seculare ale neamului moldovenesc.

Pomul vieții, simbolul străvechi care semnifică viața continuă și tinerețea veșnică.

Trandafirul, un simbol folcloric bine-cunoscut al dragostei, frumuseții, familiei, înțelepciunii și devotamentului.

Busuiocul, ce este asociat cu protecția și puritatea, iubirea sinceră și constantă.

Acest tricou simbolizează spiritul neamului nostru. Te invităm să îl porți cu mîndrie oriunde și oricînd. Fie în drum spre birou, la stadion sau în călătorii. Tu reprezinți Echipa Țării!

Program pentru suporteri

Din 28 mai, noul echipament va fi disponibil în exclusivitate la magazinul JAKO din “Shopping Malldova”. Suporterii care vor procura tricoul în perioada 28 mai - 9 iunie vor primi cadou unic bilete la cele două meciuri de acasă ale echipei naționale din Liga Națiunilor cu Letonia și Andorra. Personalizarea cu numărul și numele preferat este gratuită în perioada 28 mai - 13 iunie

Fii parte a echipei Țării!

Hai, Moldova!

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав