X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Manchester United, următorul adversar al formației Sheriff Tiraspol în grupele Ligii Europei

20 oct. 2022,, 18:15   Sport
2270 0

Clubul Manchester United, următorul adversar al formației Sheriff Tiraspol în grupele Ligii Europei, a obținut o victorie importantă în Premier League. Formația condusă de Erik ten Hag s-a impus în duelul cu Tottenham Hotspur, transmite protv.

Brazilianul Fred a deblocat tabela în debutul actului secund al meciului. Mijlocașul a șutat de la distanță, iar balonul a fost deviat în poartă adversă de către un fundaș legitimat la Tottenham Hotspur. Cîteva faze mai tîrziu, Manchester United și-a dublat avantajul prin Brunos Fernandes. Portughezul a stabilit scorul final de 2 la 0.

Și FC Liverpool a înregistrat aseară o victorie. Gruparea condusă de Jurgen Klopp a învins-o, cu 1 la 0, pe West Ham United. Darwin Nunez a fost autorul unicului gol.

Cu un succes minim s-a ales și Newcastle, care s-a impus în bătălia cu Everton. Miguel Almiron a făcut diferența de scor.

În prezent, Tottenham se află pe a treia treaptă în tabela din Premier League. Manchester United ocupă locul cinci, fiind urmată de Newcastle și FC Liverpool. Formațiile West Ham și Everton sînt în partea secundă a clasamentului.


1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?