X 
Arşiţa stiri: 161
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1455

Lotul sportivilor moldoveni la Jocurile Olimpice, susținut de Primăria Chișinău

17 iul. 14:00   Sport
2 ore in urma 1045 0

Primăria Chișinău susține ferm lotul Republicii Moldova, format din 26 de sportivi, care va participa la Jocurile Olimpice din 2024, notează Noi.md.

În acest context Primăria Chișinău a organizat o ceremonie de motivare pentru „Tricolorii” care ne vor reprezenta țara la Olimpiada de la Paris.

Prezenți la eveniment, viceprimarul Ilie Ceban și Andrei Pavaloi, șef adjunct la Direcția Generală Educație, au transmis mesaje de încurajare olimpicilor, fiind fermi convinși că vom avea rezultate pe măsura așteptărilor.

Scopul acestei acțiuni a fost crearea unei atmosfere de susținere și celebrare pentru olimpicii noștri, consolidînd în același timp legătura dintre sportivi și susținătorii lor.

Anterior, Primăria Chișinău a inaugurat o pictură murală „Visul Olimpic”, dedicată sportivilor olimpici, și a inițiat o campanie de promovare a Echipei Olimpice Paris 2024 pe trei troleibuze și două autobuze, cu genericul „Susține Echipa Olimpică!”


La Jocurile Olimpice de la Paris, care se vor desfășura în perioada 26 iulie – 11 august 2024, Republica Moldova va concura la următoarele probe sportive: tir cu arcul, atletism, canoe, judo, înot, lupte, tir, haltere, tenis de masă și dresaj.

Noi.md vă amintește despre proiectul nostru, în cadrul căruia le prezentăm cititorilor noștri echipa olimpică. Vă îndemnăm să susțineți echipa noastră olimpică! #HaiMoldova.

Totodată, dacă sînteți un fan al sportivilor moldoveni, vă îndemnăm să vă abonați la pagina de Facebook Noi.md Sport, unde veți afla ultimele noutăți sportive.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав