Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Lionel Messi e gata să plece de la PSG

16 mar. 2022,, 18:30   Sport
2493 0

De altfel, aproape toți jucătorii au fost apostrofați de fani, cu excepția lui Kylian Mbappe, și, se pare, gestul suporterilor nu va rămîne fără repercusiuni, transmite Noi.md cu referire la jurnal.md.

Potrivit Corrierre dello Sport, care citează L'Equipe, Lionel Messi este complet nemulțumit de situația de la PSG și ”e gata să plece”, decizie pe care a luat-o din cauză că a fost huiduit.

Mai mult, relația dintre Lionel Messi și PSG chiar ar fi ”definitiv ruptă” și argentinianul vrea să fie lăsat să plece în vară, la un an de la semnarea contractului.

Sursa citată transmite că Lionel Messi vrea să revină ”acasă”, la FC Barcelona. Totuși, situația clubului catalan, din punct de vedere financiar, este departe de a fi optimă, ceea ce ar îngreuna un transfer al lui Lionel Messi, indiferent de ”sacrificiile” economice, în privința salariului, pe care ar fi dispus să le facă argentinianul.

Primit la Paris ca jucătorul care le-ar putea îndeplini visul qatarezilor, de a cuceri Liga Campionilor, Lionel Messi are un prim sezon la PSG cu prestații și realizări individuale mult sub așteptări.


În 26 de meciuri jucate, Lionel Messi a marcat de șapte ori, dintre care cinci goluri au fost reușite în Liga Campionilor, și a oferit 11 pase decisive.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?