X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

La Comrat a avut loc Turneul anual de Sambo

20 noi. 2022,, 17:00   Sport
3127 0

Pe 19 noiembrie, la Complexul Sportiv Regional al Municipiului Comrat a avut loc cel de-al patrulea turneu anual de lupte Sambo în memoria lui Dmitri Mavrodi.

Organizatorii competiției au fost Departamentul Principal de Tineret și Sport al UAT Găgăuzia, Uniunea Veteranilor de Război din Afganistan, Liceul Teoretic ”Dmitri Mavrodi” cu sprijinul Centrului Rus de Știință și Cultură din Chișinău.

Turneul a fost deschis de bașcanul Găgăuziei Irina Vlah, șeful Departamentului Tineret și Sport al autonomiei Serghei Stoyanoglo, directorul Centrului Rus de Știință și Cultură Andrey Muravyov, primarul Municipiului Comrat Serghei Anastasov.

La competiție au participat 15 echipe din diferite regiuni ale Moldovei. Lupta a fost tensionată, pentru că printre cei o sută de sportivi s-au numărat cîștigători și finaliști ai Campionatelor Mondiale și Europene de Sambo: Alexandru Nedu, Daria Vlah, Vladislav Yakomi, Pavel Kuiujukli.

Participanții au concurat la probele individuale și pe echipe. Toți au dat dovadă de o mare pricepere și dorință de a cîștiga.


Участники соревновались в личном и командном зачетах. Все показали высокое мастерство и волю к победе.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?