X 
Arşiţa stiri: 210
Jocurile Olimpice stiri: 280
Transnistria stiri: 1461

Jucătorul clubului Petrocub s-a transferat la adversarul hînceștenilor din Liga Campionilor

10 aug. 18:30   Sport
5 ore in urma 851 0

Clubul APOEL din Cipru a anunțat oficial transferul mijlocașului ofensiv al clubului Petrocub David Abagna. Contractul este valabil pînă în luna mai 2027.

Menționăm că jucătorul ghanez a evoluat sub formă de împrumut la Petrocub din luna martie a acestui an, în timp ce aparține clubului Al Khalil din Sudan.

APOEL l-a observat pe jucător în meciurile din cadrul preliminariilor Ligii Campionilor unde a jucat cu Petrocub. Fotbalistul în vîrstă de 25 de ani a jucat 90 de minute în ambele meciuri.

Portalul Transfermarkt anunță că APOEL din Cipru a achitat clubului Al Hilal din Sudan suma de 100.000 de euro pentru transferul fotbalistului David Abagna.

Nu se cunoaște, dacă din această sumă i-a revenit ceva clubului din Hîncești pentru rezilierea anticipată a contractului de arendă.


Vă reamintim că fotbalistul ghanez s-a transferat la Petrocub în această iarnă. El a ratat primul meci din preliminariile Ligii Campionilor cu Ordabasy din Kazahstan din cauza conflictului dintre Petrocub și investitorul ghanez Nana Amponsah, dar a evoluat ulterior în trei meciuri, inclusiv în ambele confruntări cu APOEL.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав