X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

În premieră, un moldovean a câștigat un turneu mondial de poker

3 iul. 2023,, 08:13   Sport
3218 0

Pavel Pleșuv este primul moldovean care cîștigă competiția World Series of Poker, organizată anual în orașul Paradise din Nevada. Tînărul a cucerit prima sa brățară pentru el și pentru Republica Moldova.

Cu toate că este pentru prima dată cînd un reprezentant al țării noastre reușește o asemenea victorie, Pavel Pleșuv a obținut rezultate remarcabile și în edițiile anterioare ale turneului, transmite Noi.md cu referire la diez.md.

Odată cu această victorie, moldoveanul și-a asigurat cel mai mare cîștig cash live de pînă acum. Pavel Pleșuv a depășit alți 10.429 de participanți în cinci zile pentru a revendica cea mai mare parte din fondul de premii alocat pentru competiție de 13.905.360 de dolari. Drept urmare, acesta a încasat suma de 1.201.564 de dolari.

„Este foarte frumos să cîștig prima mea brățară într-un domeniu atît de mare și pentru o sumă atît de mare. Se simte uimitor”, a declarat Pavel Pleșuv pentru PokerNews.


Pavel a venit și cu un mesaj încurajator în urma victoriei pe care a obținut-o: „Continuă să studiezi și să crezi în visurile tale. Urmează-ți pasiunea și nu lăsa ca rezultatele să-ți afecteze viața prea mult. Poți vedea o mulțime de lucruri bune, chiar și atunci cînd ai parte de înfrîngeri”.

În interviul oferit pentru PokerNews, tînărul a menționat că banii cîștigați îi va investi în procurarea unei case, își va plăti taxele, va susține Ucraina, oamenii care au nevoie și va petrece alături de prieteni și familie.

6
0
0
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?