X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4054

FC Sheriff are jucători noi

12 iun. 14:30   Sport
1919 0

Clubul de fotbal Sheriff din Tiraspol a fost completat cu cîțiva jucători noi.

Potrivit serviciului său de presă, fundașul central din Coasta De Fildeș, Joselin Behiratche și FC Sheriff au ajuns la un acord de colaborare comună. Astfel, Joselin a devenit primul jucător care a intrat în marea și prietenoasa familie a FC Sheriff în acest intersezon.

Jucătorul a petrecut ultimele 4 sezoane în campionatul Albaniei, unde a jucat peste 100 de meciuri pentru FC „Tirana” și FC „Dinamo”, reușind să înscrie trei goluri în poarta adversă. Joselin are 2 trofee în vitrina sa, după ce a câștigat titlul de campion în sezonul 2021-22 și Supercupa Albaniei în 2022.
În plus, noul jucător al FC Sheriff Tiraspol a devenit atacantul australian Ajak Riak.

Ajak s-a născut la Nairobi la 12 decembrie 2000, dar și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în Australia, unde a devenit fotbalist profesionist. El a semnat primul său contract profesionist în 2022. În ultimele trei sezoane în fotbalul adult, Ajak a marcat 23 de goluri în 59 de meciuri.

În spate, Ajak Riak are 8 meciuri în echipa națională a Sudanului de Sud, pentru care a debutat în martie anul trecut (5 în calificările pentru Cupa Africii pe Națiuni, 2 în turneul de calificare pentru Cupa Mondială și unul într-un meci de verificare).


3
1
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?