Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

FC Sheriff a suferit o înfrîngere în primul meci cu Farul Constanța

13 iul. 2023,, 22:08   Sport
3228 0

FC Sheriff a suferit o înfrîngere în primul meci cu Farul Constanța, din runda de debut a preliminariilor Ligi Campionilor. Gruparea tiraspoleană a încasat un gol și nu a avut nicio replică împotriva formației lui Gică Hagi. Returul se va juca săptămîna viitoare, la Tiraspol.

Unicul gol al duelului, disputat pe arena din localitatea Ovidiu, judeţul Constanţa, a fost semnat de fundașul David Kiki. Fotbalistul celor de la Farul Constanța a finalizat o pasă venită de la Denis Alibec și a adus în avantaj trupa lui Gică Hagi. Pînă la sfîrșitul duelului, Sheriff Tiraspol a tot încercat să egaleze scorul, dar nu a avut noroc, în ciuda numeroaselor ocazii de gol, transmite tvrmoldova.

Partida s-a încheiat cu scorul de 1 la 0 în favoarea campioanei din România. Tehnicianul Gică Hagi consideră că elevii săi trebuiau să obțină o victorie mai convingătoare.

GHEORGHE HAGI, antrenor, Farul Constanța: "Rezultatul normal ar fi trebuit să fie 3 la 1. 1 la 0 nu e mult, dar nu este nici puțin. Pînă la urmă am cîștigat și sîntem fericiți. Ne vom pregăti de meciul la ei, care va fi extrem de dificil."

Meciul retur este programat pe 18 iulie, pe stadionul principal din Tiraspol, această decizie fiind aprobată de cei de la UEFA. Învingătoarea bătăliei dintre Sheriff Tiraspol și Farul Constanța se va califica în runda următoare din faza preliminariilor a Ligii Campionilor, unde va întîlni, cel mai probabil, formația Maccabi Haifa din Israel. De partea cealaltă, echipa care va suferi un eșec va pierde dreptul de participare în cea mai tare competiție intercluburi din lume și va merge în preliminariile Ligii Conferințelor.


3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?