X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Familia lui Michael Schumacher, șantajată. Ce a descoperit poliția

26 iun. 00:00   Sport
4218 0

Un bărbat în vîrstă de 53 de ani şi fiul său în vîrstă de 30 de ani au fost arestați, fiind suspectați că au încercat să șantajeze familia marelui campion de Formula 1, Michael Schumacher.

Indivizuii le-au spus colaboratorilor familiei campionului mondial că sînt în posesia unor date pe care familia nu le doreşte expuse în presă.

Pentru a împiedica difuzarea acestor date, cei doi au cerut familiei milioane de euro, a precizat parchetul, fără a preciza despre ce date este vorba, notează Noi.md cu referire la realitatea.net.

Arestaţi de poliţie în parcarea unui supermarket din Frankfurt, cei doi bărbaţi trimiseseră familiei Schumacher elemente care le-ar fi putut dovedi afirmaţiile.

În ziua arestării celor doi presupuşi şantajişti, au fost percheziţionate mai multe locaţii, fiind confiscate mai multe suporturi informatice.


Amintim că Michael Schumacher (55 de ani) a suferit un traumatism cranian grav în urma unui accident de schi în decembrie 2013, în staţiunea franceză Méribel, şi este în prezent tratat la domiciliu.

După ce a petrecut şase luni în comă indusă, aproape nicio informaţie nu a fost publicată de atunci cu privire la starea sa de sănătate.

1
0
0
2
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?