X 
Preşedintele stiri: 3607

Echipament sportiv pentru Liceul Teoretic „Nicolai Gogol”

23 mar. 21:30   Sport
1374 0

Proiectul FMF „Fotbal în Școli” continuă maratonul de donație a echipamentului sportiv instituțiilor de învățămînt din Republica Moldova care au întrunit toate condițiile și au aplicat la proiect.

Echipa FMF reprezentată de managerul proiectului, Diana Bulgaru, managerul Grassroots, Valentin Chicu și managerul de dezvoltare fotbal pe plajă, futsal și minifotbal, Serghei Ursul au vizitat clasa specializată de fotbal din Liceul Teoretic "Nicolai Gogol" din orașul Chișinău.

Acest echipament constituie una din acțiunile forului fotbalistic, în colaborare cu partenerii strategici, care au menirea să contribuie la îmbunătățirea calității educaționale a copiilor din aceste instituții, care au semnat contract de colaborare cu FMF pentru formarea claselor specializate de fotbal.

Un set conține 12 piese de echipament Jako: șorți, pantaloni, vestă, tricouri, vestă de ploaie, geacă de iarnă, jambieri, caciulă și rucsac. Setul portarului conține suplimentar vestă, pantaloni și mănuși de portar.

În continuare, în martie - aprilie 2023, alte 3 clase specializate de fotbal vor beneficia de echipament sportiv.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий