X 
Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4060

Echipa națională a Spaniei a jucat cu Croația la Euro - 24

16 iun. 09:30   Sport
1819 0

Echipa naţională a Spaniei a învins sîmbătă, la Berlin, scor 3-0, echipa naţională a Croaţiei, într-un meci din cadrul grupei B a turneului final Euro 2024.

Pe Olympiastadion, într-un meci în care se părea că va fi greu ca una din cele două echipe să deschidă scorul, ibericii au deblocat tabela făcînd 2-0 în numai trei minute, transmite Digi24.

Alvaro Morata a deschis scorul în minutul 29, din pasa lui Fabian Ruiz, pentru ca în minutul 32 să înscrie şi Fabian Ruiz, din assist-ul lui Pedri.

Scorul final a fost stabilit în minutul 45+3, la ultima fază a reprizei, cînd Lamine Yamal, care la 16 ani şi 338 de zile a devenit cel mai tînăr jucător care a evoluat la un turneu final de Euro, a centrat şi Dani Carvajal a marcat, scrie News.ro.

În minutul 78, Unai Simon a comis o gafă impardonabilă, iar arbitrul Michael Oliver a dictat penalti pentru croaţi, la faultul lui Rodri asupra lui Petkovic. Acesta din urmă a şi executat, Unai Simon a respins, balonul a ajuns la Perisic care a trimis din nou în faţa porţii şi Petkovic a înscris.


Însă golul croatului nu a fost validat de VAR pentru că Perisic intrase în careul spaniol înainte ca Petkovic să execute lovitura de pedeapsă. Spania s-a impus cu 3-0 şi va juca joi, 20 iunie, cu Italia.

SPANIA: Simon – D. Carvajal, Le Normand, Nacho, Cucurella – Pedri (Dani Olmo 59), Rodri (Zubimendi 87), Fabian Ruiz – Yamal (Ferran Torres 86), Alvaro Morata (Oyarzabal 67), Nico Williams (Merino 68).

SELECŢIONER: Luis de la Fuente.

CROAŢIA: Livakovic - Stanisic, Sutalo, Pongracic, Gvardiol – Modric (Pasalic 65), Brozovic, Kovacic (Sucic 65) - Majer, Budimir (Perisic 56), Kramaric (Petkovic 72).

SELECŢIONER: Zlatko Dalic. Cartonaşe galbene: Rodri 78 Arbitri: Michael Oliver – Stuart Burt, Dan Cook – Anthony Taylor (toţi din Anglia)

0
0
0
3
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?