Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Echipa națională a Serbiei s-ar putea retrage de la Euro 2024

20 iun. 14:45   Sport
2485 0

Echipa națională a Serbiei s-ar putea retrage de la Campionatul European de Fotbal dacă UEFA nu va sancționa echipele Albaniei și Croației, ai căror fani au lansat apeluri la uciderea sîrbilor.

Acest lucru a fost declarat de secretarul general al Uniunii Sîrbe de Fotbal, Jovan Šurbatović, al cărui comentariu este citat de portalul Sport Klub.

Reamintim că în timpul meciului din runda a doua a fazei grupelor dintre echipele naționale ale Albaniei și Croației, fanii au scandat Ubij Srbina ("ucideți sîrbul").

Šurbatović a calificat ceea ce s-a întîmplat drept o situație revoltătoare.

"Uniunea Sîrbă de Fotbal va cere cele mai dure sancțiuni din partea UEFA, cu prețul refuzului de a participa la Campionatul European. Acest lucru este cu adevărat scandalos și nu vrem să se mai întîmple vreodată", a subliniat el.


Anterior, s-a relatat că jurnalistului albanez Arlind Sadiku i-a fost retrasă acreditarea pentru Euro 2024 pentru că i-a provocat pe sîrbi. Decizia a fost luată din cauza "comportamentului inadecvat al jurnalistului la meciul dintre Serbia și Anglia". Acesta le-a arătat sîrbilor un gest sub forma vulturului albanez cu două capete.

4
1
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?