Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Dumitru Celeadnic, transferat de la campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol

3 iul. 2023,, 07:21   Sport
2370 0

Internaționalul moldovean Dumitru Celeadnic a semnat un contract cu echipa Poli Iași, România. Portarul cu meci în Champions League în CV s-a transferat de la campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol, unde a jucat în ultimii 4 ani. Celeadnic va evolua la nou-promovata în Superliga românească în următorii 2 ani, anunță Federația Moldovenească de Fotbal.

„Dumitru Celeadnic are 31 de ani și este originar din satul Cojușna, raionu Strășeni. El s-a remarcat prin faptul că a fost titular în meciul Internaționale Milano – Sheriff din faza grupelor UEFA Champions League. Însă momentul culminant al carierei internaționalului nostru a fost partida cu Pyunik Erevan din play-off-ul Europa League de anul trecut, cînd Celeadnic a parat 4 penalty-uri la loviturile de departajare, performanță care a calificat-o pe campioana Moldovei în grupele competiției.

Dumitru Celeadnic a mai jucat în trecut la echipele Speranța Crihana Veche, Dacia Buiucani, Dacia Chișinău, Dinamo Auto și Petrocub. Pentru Naționala Moldovei el are la activ 6 meciuri”, se arată în comunicat.

1
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?