Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Ce spune Benzema despre Jocurile Olimpice de la Paris

21 mar. 21:00   Sport
1926 0

Atacantul francez Karim Benzema, fostul căpitan al echipei Real Madrid, care joacă în prezent la Al-Ittihad, în Superliga saudită de fotbal, s-a declarat încîntat de ideea de participa la Jocurile Olimpice de la Paris, din această vară.

"Desigur că aş vrea să particip. Ar putea fi grozav", a spus Benzema, însă a subliniat că decizia nu-i aparţine.

Selecţionata olimpică a Franţei este antrenată de fostul atacant, Thierry Henry, care, potrivit presei din Hexagon, ar dori ca Antoine Griezmann, Olivier Giroud şi Kylian Mbappe să fie cei trei trei jucători peste 23 de ani din lotul său pentru Jocurile Olimpice 2024, notează Noi.md cu referire la jurnalul.ro.

În condiţiile în care clubul Real Madrid, cea mai probabilă destinaţie a lui Mbappe în această vară, a anunţat că nu va elibera jucători pentru Olimpiada de la Paris, care nu figurează între datele FIFA, Benzema ar putea deveni o opţiune pentru Thierry Henry.

Cîştigător al Balonului de Aur în 2022, Karim Benzema nu traversează un sezon prea bun în Arabia Saudită, unde a marcat 12 goluri în 23 de meciuri disputate pentru Al-Ittihad, începînd din vara anului trecut.

0
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?