X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4055

Atacantul francez Kylian Mbappé a făcut o achiziție de milioane

29 mai. 19:30   Sport
1694 0

Presa spaniolă anunţă că atacantul francez Kylian Mbappé a finalizat cumpărarea vilei ocupate de Gareth Bale pe vremea cînd acesta evolua la Real Madrid. Valoarea tranzacţiei este de 11 milioane de euro.

Vila este situată în La Finca, un cartier privat din Pozuelo de Alarcon, la periferia vestică a capitalei spaniole. Întreaga zonă este foarte sigură.

Kylian Mbappé este acum proprietarul reşedinţei de 1.200 de metri pătraţi, care include un mic teren de golf şi o parcare acoperită cu şase locuri.

Reşedinţa luxoasă dispune, de asemenea, de unsprezece băi, şapte dormitoare şi o sală de cinema, notează Noi.md cu rfeferire la news.ro.

Potrivit publicaţiei Ok, Gareth Bale, care a plecat de la Real Madrid în 2022, cerea 13 milioane de euro pentru a-şi vinde proprietatea.

Prin urmare, Kylian Mbappé a întors negocierile în avantajul său, mai ales că va profita de o lege de scutire fiscală de care beneficiază persoanele care investesc în comunitatea madrilenă (dacă nu au fost rezidente în Spania în ultimii cinci ani).

2
0
1
3
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?