Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4062

Kylian Mbappe: "Am fost nefericit"

5 iun. 19:30   Sport
2144 0

Atacantul francez, Kylian Mbappe, a decalarat că „anumite lucruri și oamenii l-au făcut nefericit" în ultimul său an la Paris St-Germain.

Mbappe, în vîrstă de 25 de ani, se va alătura echipei Real Madrid pe o perioadă de cinci ani, atunci cînd contractul său cu Paris St-Germain va expira la 30 iunie.

Cel mai bun marcator din toate timpurile de la PSG a refuzat să semneze prelungirea cu un an a contractului său în august anul trecut, ceea ce a dus la un conflict care l-a făcut să se antreneze departe de prima echipă, notează Noi.md cu referire la jurnalul.ro.

„La PSG, nu am fost nefericit, asta ar însemna să mușc mîna care te hrănește și să-i scuip în față pe toți cei care m-au apărat, dar lucrurile și oamenii m-au făcut nefericit", a declarat Mbappe.

Mbappe a spus că șeful PSG, Luis Enrique, și consilierul Luis Campos „l-au salvat". „Fără ei nu aș fi pus niciodată piciorul pe teren", a adăugat el.


Mbappe a spus că așteaptă cu nerăbdare un nou început la Real Madrid. „Este o plăcere imensă și un vis devenit realitate. Este clubul unde am visat întotdeauna să joc", a adăugat el.

2
0
0
2
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?