Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Antrenorul Sheriff, despre victoria istorică: "Băieții au luptat cu demnitate și au jucat minunat"

24 feb. 2023,, 13:45   Sport
2732 0

Antrenorul principal al Clubului de fotbal Sheriff din Tiraspol, Roberto Bordin, a comentat victoria cu 3:1 la Belgrad împotriva echipei sîrbe Partizan, datorită căreia Sheriff, pentru prima dată în istoria sa și în istoria fotbalului moldovenesc, a ajuns în 1/8 de finală a cupelor europene.

"Astăzi a fost un joc foarte greu, dar am arătat toate calitățile noastre bune. Știam că Partizan va juca pe contraatac. Datorită faptului că știam acest lucru, am reușit să înscriem primul nostru gol. Sînt foarte impresionat de modul în care băieții mei au reacționat la mingea ratată - cu ce viteză și dovada jocului minunat de astăzi au fost acele două goluri marcate după penalty. Băieții au luptat cu demnitate, au jucat grozav, cred că am meritat această victorie. În a doua repriză, după ce am marcat golul, am jucat mai mult defensiv și au fost cîteva momente în care portarul nostru Maxim Koval ne-a salvat", a spus Roberto Bordin.

La întrebarea: "Domnule Borden, totuși jucați mai bine acasă sau în deplasare? Unde vă este mai ușor să jucați?", el a răspuns astfel: "Îmi place să joc și acasă, și în deplasare atunci cînd cîștigăm."

Întrebat pe cine ar dori să vadă antrenorul principal al echipei Sheriff drept adversari din runda următoare, Roberto Bordin a spus că acum este important să savurăm victoria, să o sărbătorim și să le mulțumim jucătorilor, iar clubul va începe să se gândească la runda următoare mai tîrziu.

La întrebări a răspuns și autorul a două goluri împotriva Partizan, Muhamed Diop:

-Mohammed, a fost cel mai bun joc din cariera ta?

- Da, cred că da.

- Te-am întrebat ieri dacă vei marca astăzi și ai spus da. Este vorba despre încredere în sine sau știai totul dinainte?

- Da, am avut încredere în mine, dar nu numai în mine, ci în întreaga echipă. Această victorie nu este a mea sau a altor jucători, aceasta este victoria noastră comună, a întregii echipe.



Tragerea la sorți pentru următoarea rundă a playoff-urilor UEFA Conference League, unde Sheriff își va afla următorul adversar, va avea loc astăzi la ora 14:00 la Nyon, Elveția.

Adversarul Sheriff în 1/8 de finală a Ligii Conferinței poate fi una dintre următoarele opt echipe: AZ Alkmaar (Olanda), West Ham (Anglia), Villarreal (Spania), Istanbul Bashaksehir, Sivasspor (Turcia), Nisa (Franța), ”Slovan” Bratislava (Slovacia), "Djurg Arkrden" (Suedia).

Toate aceste cluburi au ocupat primele locuri în grupele lor în faza grupelor Ligii Conferinței.

3
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?