Arşiţa stiri: 153
Jocurile Olimpice stiri: 124
Transnistria stiri: 1411

Antrenorul principal al "Petrocub" a vorbit despre pregătirea pentru meciul retur cu "Ordabasî" în Liga Campionilor

15 iul. 13:15   Sport
21 ore in urma 1615 0

După ce pe 10 iulie Petrocub a remizat cu 0:0 în primul meci cu Ordabasy din Kazahstan în Liga Campionilor, urmează returul care se va juca pe 17 iulie, cu începere de la ora 20:00 la stadionul Zimbru din capitală.

Antrenorul principal al clubului Petrocub Hîncești, Andrei Martin, a declarat că scopul principal la moment este calificarea în turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

- Clubul nostru își dorește mult calificarea. Asta a fost și este scopul principal. Noi trebuie să ne pregătim serios pentru meciul de acasă. Eu cred în echipă și băieți pe care-i am la dispoziție, - a declarat antrenorul.

Fiind întrebat dacă influențează cumva lipsa atacantului David Abagna și a portarului Razak Abalora spiritul din cadrul echipei, Martin a zis că astfel de situații se întîmplă în toate cluburile, iar la Petrocub au rămas doar cei care vor să lupte pentru culorile Clubului.

- Asta e viața, cineva vine, cineva pleacă. Se întîmplă oriunde. De ce să ne facem griji că cineva nu este cu noi. Aici au rămas doar cei care vor să lupte pentru culorile Clubului și țară în competițiile atît naționale, cît și internaționale, - a declarat Andrei Martin.


Andrei Martin se arată a fi încrezut în jucătorii actuali ai clubului și spune că băieții sînt pregătiți să lupte pînă la urmă pentru visul lor comun.

- Petrocub mereu a avut încredere în ceea ce facem. Avem un lot bun cu jucători buni. Ne vom lupta pînă la ultimul minut pentru visul nostru, - a mai menționat antrenorul echipei Petrocub, Andrei Martin.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0