X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Amendă pentru Messi și Barcelona, după omagiul adus lui Maradona

2 dec. 2020,, 16:00   Sport
3503 0

Comisia de Competiții a hotărît ca Messi să fie amendat cu 600 de euro, după ce și-a dat jos tricoul de joc și a afișat altul, purtat de Maradona, la Newell's Old Boys, în sezonul 1993/1994. O sancțiune ușoară, avînd în vedere că penalizarea putea ajunge pînă la 3.000 de euro, scrie Sport.

De asemenea, FC Barcelona a fost amendată cu 350 de euro, iar Comisia de Competiții a hotărît să mențină cartonașul galben arătat de Mateu Lahoz lui Lionel Messi.

Barcelona ar urma să facă apel pentru cartonașul galben arătat lui Messi, sperînd să se vor lua în calcul și precedentele din La Liga, cînd jucătorii au făcut gesturi similare, iar sancțiunea a fost ștearsă.

Arbitrul Antonio Miguel Mateu Lahoz, din Valencia, nu a trecut peste regulament și l-a sancționat pe Messi. "Zero empatie, 100% regulamentar", au scris argentinienii de la Olé, despre galbenul pe care vedeta Barcelonei l-a văzut.

Catalanii de la Mundo Deportivo au dezvăluit ce a scris arbitrul în raportul de joc. Lahoz a intrat în detalii, specificînd chiar și sezonul în care Diego Maradona a purtat tricoul respectiv.


"În minutul 73, jucătorul cu numărul 10, Messi Cuccittini Lionel Andres a fost avertizat cu cartonaș galben pentru că și-a scos tricoul după marcarea unui gol și pentru arătarea unui tricou nou, al echipei Newell's Old Boys, din sezonul 93/94, care avea numărul 10 pe spate", a scris Lahoz.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?