Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Apariția lui Messi într-o publicitate i-a adus fotbalistului o sumă astronomică

12 feb. 12:00   Sport
1686 0

În fiecare an, marile branduri din lumea întreagă încearcă să-și promoveze produsele în timpul Super Bowl-ului, deoarece respectiva finală captează atenția tuturor.

La ediția din 2024, în una din reclame, protagonistul a fost chiar Lionel Messi, considerat de mulți drept cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor.

Odată cu transferul la Inter Miami, argentinianul a acaparat toate privirile și în Statele Unite ale Americii, iar acesta a apărut într-un spot publicitar. Pentru apariția sa în reclamă el a fost recompensat cu nu mai puțin de 14.000.000 de dolari, notează Noi.md cu referire la digisport.ro.

Reclama începe cu Messi care comandă o băutură la un bar de pe plajă. Barmanul îl informează că nu mai are la dispoziție produsele respective și că trebuie să aprovizioneze. Starul de fotbal insistă că poate aștepta.

În timp ce se retrage pentru a ”ucide” timpul, o minge de fotbal îi vine în cale. Desigur, unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile nu poate rata șansa să-și arate calitățile și începe distracția.

0
1
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?