Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Albot a ajuns în sferturile de finală ale competiției de la Oeiras

18 mai. 2023,, 09:24   Sport
2071 0

Tenismenul Radu Albot a ajuns în sferturile de finală ale competiției de la Oeiras, din Portugalia. Jucătorul basarabean și-a adjudecat o victorie, în minim de seturi, în runda secundă a turneului de tip challenger.

În optimile de finală ale competiției de la Oeiras, Radu Albot s-a duelat cu britanicul Jan Choinski, clasat pe locul 179 în topul mondial. În primul set, sportivul din Republica Moldova s-a impus abia la tie-break, cu scorul de 7 la 3, transmite TVR Moldova.

Jucătorul basarabean a întîmpinat dificultăți și în actul secund, cînd a fost condus cu 3 la 1, dar a reușit să egaleze și chiar să smulgă victoria, cu 6 la 4.

În faza sferturilor, Radu Albot, care ocupa poziția 112 în clasamentul general, se va bate cu argentinianul Facundo Diaz Acosta, în vîrstă de 22 de ani.

Sportivul din Republica Moldova și-a asigurat deja un premiu de circa o mie de euro și șapte puncte în topul mondial. La competiția de la Oeiras, tenismenul basarabean este considerat al treilea favorit la cîștigarea trofeului.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?