X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

A mai rămas o lună pînă la Jocurile Olimpice-2022 de la Beijing

4 ian. 2022,, 12:30   Sport
4238 0

A mai rămas exact o lună pînă la deschiderea Jocurilor Olimpice de iarnă XXIV de la Beijing. Pregătirile pentru un astfel de eveniment sportiv la scară largă în capitala chineză sînt în plină desfășurare. Totul trebuie gîndit pînă la cele mai mici detalii, relatează Noi.md.

Organizatorii au organizat o repetiție generală a ceremoniei de premiere în apropierea Stadionului Național "Cuibul păsărilor", unde vor avea loc ceremoniile de deschidere și închidere a jocurilor, scrie euronews.com.

În februarie, Beijingul va deveni primul oraș sa va găzdui și Jocurile Olimpice de vară, și cele de iarnă.

Întoarcerea jocurilor în China este o bucurie de nedescris pentru Zhang Wenchen. În casa acestui "superadmirator" sînt depozitate 5.000 de suveniruri cu simboluri olimpice, pe acestea el a cheltuit aproximativ 63 de mii de dolari. Și nu are de gînd să se oprească aici.

Colecția mea include torțe, talismane, insigne, bannere, cărți, jocuri, muzică, figurine, ținute, bilete, documente și multe altele. Jocurile Olimpice mă fac foarte fericit și îmi oferă ocazia să mă simt o parte din toate acestea, spune Zhang Wenchen, admirator al Jocurilor Olimpice, colecționar.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?