COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Zinaida Greceanîi a felicitat reprezentanții mass-media

Zinaida Greceanîi a felicitat reprezentanții mass-media

Președintele Parlamentului, președintele Partidului Socialiștilor din RM Zinaida Greceanîi, a felicitat reprezentanții mass-media cu ocazia Zilei Mondiale a Libertății Presei.

„Aduc sincere felicitări reprezentanților mass-media cu ocazia Zilei Mondiale a Libertății Presei. Mulțumesc pentru activitatea de informare a cetățenilor, care are un rol central în formarea de opinii publice și în crearea unei societăți pluraliste și deschise. Consider că sărbătoarea Dumneavoastră este sărbătoarea întregii societăți.

Este foarte important rolul presei în condițiile creșterii îngrijorătoare a campaniilor de dezinformare, în special prin intermediul social media. Ține de etica profesională a jurnaliștilor să opună rezistență acestui proces periculos pentru democrație. Sunt sigură că adevărații profesioniști ai breslei jurnalistice sunt și vor fi ghidați în continuare exclusiv de principiile deontologice și ale adevărului.


În numele Parlamentului Republicii Moldova, felicit, în mod special, jurnaliștii parlamentari și le mulțumesc pentru colaborare, dar și pentru înțelegere că în aceste zile suntem nevoiți să cooperăm într-un regim special, legat de starea de urgență. În condițiile dificile și pline de risc pentru profesia jurnalistică, vă îndemn să aveți grijă de sănătatea Dumneavoastră și a celor dragi.

Reiterând felicitări cu ocazia Zilei Mondiale a Libertății Presei, doresc tuturor reprezentanților mass-media din Moldova succese profesionale, fericire personală și multe subiecte interesante și utile oamenilor,” se arată în textul felicitării.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load