Transnistria stiri: 1327
Eurovision stiri: 494

Zeci de companii îți vor expune ofertele la o nouă ediție a Tîrgul de Cariere

23 oct. 2023,, 17:01   Societate
2216 0

Tîrgul de Cariere revine toamna aceasta la Chișinău cu o nouă ediție, în 27 și 28 octombrie.

Evenimentul va reuni zeci de companii din diverse domenii de activitate, care oferă peste 1000 de locuri de muncă.

Potrivit organizatorilor, la Tîrgul de Cariere Chișinău au confirmat prezența 40 de companii, transmite Noi.md cu referire la moldova1.md.

„Chiar dacă în era digitală este foarte simplu să aplici online pentru un anumit job, interacțiunile față în față cu angajatorii sunt esențiale și te pot ajuta să obții mai ușor un loc de muncă. În același timp, evenimentele de recrutare organizate fizic oferă companiilor oportunitatea de a cîștiga mai multă notorietate pe piața muncii, prin expunerea brandului de angajator, dar și de a recruta mai eficient persoane potrivite pentru rolurile disponibile. Așadar, dacă ești pregătit să îți duci cariera la nivelul următor sau să descoperi noi talente, trebuie să ni te alături”, a declarat Maria Petruța, PR Manager la Tîrgul de Cariere.

În cadrul tîrgului vor fi prezentate locuri vacante pentru posturile: specialiști în relații și suport clienți, consultanți financiari, ingineri, programatori, mecanici, agenți de vînzări, operatori de producție, lucrători comerciali și agenți imobiliari. De asemenea, la eveniment vor participa și companii care oferă locuri de muncă în străinătate, în țări precum România sau Belgia.


Evenimentul se va desfășura pe 27-28 octombrie, între orele 10:00 și 17:00, la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Tîrgul de cariere este organizat tradițional de două ori pe an – primăvara și toamna.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?