X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Voicu i-ar fi propus lui Pînzari să se întoarcă la IGP

25 mar. 2020,, 10:45   Societate
3841 1

Alexandru Pînzari, în prezent, ministru al Apării în Guvernul Chicu, ar fi fost invitat la MAI de ministrul de Interne Pavel Voicu, chiar în ziua în care a fost restabilit în funcția de șef la IGP, prin decizie de judecată.

Voicu i-ar fi propus lui Pînzari să se întoarcă la IGP, doar că ultimul a avut mai multe condiții, care nu i-au fost acceptate. Dezvăluirea a fost făcută de Alexandru Pînzari, aseară la emisiunea „Puterea a Patra”, scrie tv8.md.

„În acea zi în care am fost restabilit, am vorbit, am fost invitat de ministrul Voicu. Am discutat destul de amiabil, nu că l-aș fi condiționat, dar am discutat și i-am spus: eu aș vrea să revin dar cu 10-15 angajați pe care eu îi consider buni și am înțeles că asta e imposibil. Am bătut palma și în aceeași zi am refuzat funcția”, a spus Pînzari.

Alexandru Pînzari nu a dezvăluit numele celor pe care a vrut să îi aducă la IGP, însă a pecizat doar că sînt foști coelgi de ai săi cu care a învățat și studiat. Ministrul Apărării a spus, totuși, că în listă nu se regăsea Gheorghe Cavcaliuc.

„Nu se regăsea, deși trebuie să constat că e un specialist bun”, a spus Alexandru Pînzari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?