COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Vaccinul împotriva coronavirusului, realizat în grabă, poate lua viețile a 20-30% din populația vaccinată a planetei

Vaccinul împotriva coronavirusului, realizat în grabă, poate lua viețile a 20-30% din populația vaccinată a planetei

Vaccinul împotriva coronavirusului este creat în grabă, deși trebuie mai întîi să fie testat pe animale pentru a evita o reacție crescută, excesivă a imunității, ceea ce poate duce apoi la o infecție mortală. Fără teste adecvate, vaccinul creat împotriva coronavirusului poate lua viața a 20-30% din populația planetei.

Această opinie a fost exprimată de Robert F. Kennedy Jr. - prezentator American de radio, activist ecologic, scriitor și avocat, specializat în domeniul dreptului ecologic și Del Bigtree, moderatorul și producătorul The Highwire Тalk With Del Bigtree, directorul general al grupului împotriva vaccinării Informed Consent Action Network (ICAN), care a lansat filmul "Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe, transmite Noi.md.

Ei au avertizat cu privire la pericolul mortal al vaccinului împotriva coronavirusului, care nu a fost testat obligatoriu pe animale, precum și a vorbit despre modul în care vaccinul produs sub îndrumarea lui Anthony Fauci a luat viețile a 600 de copii filipinezi în 2014.


În cadrul emisiunii, Robert Francis Kennedy Jr., fiul Senatorului Statelor Unite din statul New York și Procurorului General al Statelor Unite, a remarcat că guvernul a încercat aproape 30 de ani să creeze un vaccin împotriva coronavirusului, dar fără nici un rezultat. Potrivit lui, la începutul anului 2002 au existat trei focare de coronavirus, atunci acestea au fost numite SARS și MERS. Prima boala SARS a fost de origine naturală. A trecut de la liliac la om. Celelalte două au fost create în laborator. S-a produs o scurgere și oamenii au fost infectați. Guvernul chinez și consorțiul guvernelor occidentale au investit milioane în eforturile de a crea un vaccin împotriva coronavirusului. Ei au muncit din greu din 2002 pînă în 2014 și au creat 35 de vaccinuri. Patru dintre ele au fost destul de promițătoare.

După cum a spus Robert Francis Kennedy Jr., aceste 4 vaccinuri au fost testate pe dihori care au probleme similare cu cele umane care au dus la infecția căilor respiratorii superioare. Dihorii au arătat o reacție strălucitoare de producere a anticorpilor puternici și de lungă durată, dar apoi s-a întîmplat ceva teribil. Cînd au fost reinfectați, ei s-au îmbolnăvit grav. A început inflamația întregului organism și au murit.

Atunci, oamenii de știință și-au amintit că ceva asemănător s-a întîmplat în anii 1960, cînd au creat un vaccin împotriva virusului RSV, care este foarte asemănător cu coronavirusul. Aceasta este o infecție a căilor respiratorii superioare. Ei nu au experimentat vaccinul pe animale dar l-au injectat la 35 de copii. Corpul copiilor de asemenea a reacționat și a dezvoltat anticorpi rezistenți. Dar acei copii care au contractat din nou virusul, s-au îmbolnăvit grav, mai grav decît copiii nevaccinați. Doi dintre ei au murit.

Iar în 2014, potrivit lui, Institutul Național de sănătate, condus de Tony Fauchi, a creat un vaccin împotriva febrei Dengue, la care s-au observat semne care provoacă un răspuns imun sporit. În timpul studiilor clinice, s-a observat că anticorpii apar. Dar persoana se poate îmbolnăvi și mai mult dacă se expune din nou la virus. Dar ei au ignorat acest lucru și au transmis vaccinul filipinezilor și au vaccinat sute de mii de copii. Cînd a apărut febra Dengue, acești copii s-au îmbolnăvit teribil, iar 600 dintre ei au murit. În Filipine, oamenii au fost trași la răspundere penală pentru acest lucru.

"Pericolul unui vaccin împotriva coronavirusului este că trebuie mai întîi să fie testat pe animale pentru a evita această reacție crescută și excesivă a imunității, ceea ce duce la o infecție mortală. Mi se pare foarte ciudat, aproape criminal nesăbuit, cînd Tony Fauchi permite acestor companii să evite testul pe animale și să experimenteze imediat pe oameni", a declarat Robert Francis Kennedy Jr.

"Ei lucrează la un anumit virus, dar coronavirusul are deja 30 de mutații. Unele au schimbări majore în proteine. Ei știu despre această problemă. Tony Fauchi spune public că este posibil ca oamenii să se îmbolnăvească și mai mult și trebuie să fie atenți. Dar dacă ei au doar impresia că au rezolvat această problemă și au creat un vaccin. Bill Gates și Tony Fauchi și-au îmlinit visul și acum întreaga lume va fi obligată să folosească acest vaccin. Și apoi, dintr-o dată, vor începe mutațiile, ceea ce va duce la o reacție imună sporită în rîndul celor vaccinați. Și acum problema este că noi toți cei vaccinați în loc de rata mortalității de 0,1-0,3% vom avea 20% sau 30%. Oamenii se vor comporta la fel ca dihorii. Graba de a elibera vaccinul pe piață poate distruge pur și simplu specia noastră. Vaccinul fără o verificare adecvată a siguranței este exact ceea ce fac ei. Ei au unit cele două cuvinte cele mai periculoase din sistemul vaccinului - "grabă" și "știință". Aceste două cuvinte nu se pot afla într-o singură propoziție", a declarat Del Bigtree.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load