COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2946
Puterea stiri: 6861

Va intra Moldova în lockdown? Opinie

27 sep. 11:00   Societate
1148 0

În Moldova nu va fi instituit un lockdown. Autoritățile nu vor îndrăzni să-l introducă, pentru că pur și simplu va ucide economia noastră și așa slabă.

Această opinie a fost exprimată de către politologul Alexandru Cornienco în cadrul emisiunii "Mecanismul de acțiune cu Elena Levițkaia-Pahomova" pe canalului NTV-Moldova, transmite Noi.md.

"Vor exista restricții, cu siguranță vor fi. Observăm o tendință de creștere a numărului de cazuri de COVID-19. Și, desigur, cu păstrarea unei astfel de dinamici, pot exista unele restricții noi, școlile vor reveni în curând la învățămîntul online. Dar nu va fi nici un lockdown. După cum văd eu, reprezentanții sectorului HoReCa vorbesc despre posibile proteste și că ei pur și simplu nu vor supraviețui unui nou lockdown, deoarece și așa s-a închis un număr mare de restaurante și cafenele care au lucrat timp de decenii, iar 60% dintre angajați și-au pierdut locurile de muncă", a spus Alexandru Corinenco.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽