X 
Arşiţa stiri: 193
Jocurile Olimpice stiri: 152
Transnistria stiri: 1415

Usatîi, după intemperiile care au luat viața a doi oameni: De ce nu este convocată ședința Comisiei pentru Situații Excepționale

12 iun. 17:53   Societate
3258 1

Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, se arată indignat de faptul că deși Moldova a fost lovită de ploi puternice cu vînt, iar două persoane au decedat în urma acestor intemperii, autoritățile nu se grăbesc să convoace Comisia pentru Situații Excepționale.

„Moldova a fost lovită aseară de o furtună violentă, ploi puternice și grindină. La această oră se cunoaște despre două victime. Aproape 100 de localități fără energie electrică. Case și instituții publice avariate. Sute de arbori doborîți și zeci de automobile deteriorate. De ce tace puterea centrală? De ce pînă la această oră nu avem convocată ședința Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova? Sau această Comisie este bună doar pentru a legitima schemele dubioase la procurarea gazelor naturale, a păcurii și pentru a închide gura celor nemulțumiți de guvernare? Cetățenii țării, în special cei afectați de intemperiile din ultimul timp, au nevoie de intervenția rapidă a autorităților. Le sînt recunoscător salvatorilor și tuturor serviciilor, care luptă acum cu urmările grave ale furtunii de aseară”, a scris Usatîi pe Telegram.

O minoră de 13 ani, din Chișinău, a decedat după ce o creangă a căzut peste ea. Un alt caz tragic a avut loc la Dubăsari, regizorul Arcadie Spoială și-a pierdut viața, după ce un copac a căzut peste cortul în care se afla victima și familia sa.

17
0
2
6
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав