X 
Transnistria stiri: 1434
Preşedintele stiri: 4030

UPDATE: Tînăra, posibil martor, a fost identificată în cazul fetei de 19 ani dispărute fără urmă

20 apr. 11:42   Societate
6535 0

11:42//Tînăra, posibil martor, a fost identificată și la moment este audiată de polițiști.

Poliția R. Moldova a postat o fotografie cu mașina în care a urcat fata de 19 ani, căutate de oamenii legii.

Mașina a fost fixată de camerele de monitorizare a traficului, spre Chișinău, cu puțin timp înaintea reținerii bărbatului. Din fotografie se vede ca suspectul avea alături o tînăra, iar poliția crede că fata poate fi martor important pe acest caz.

Astfel, fata din imagine și persoanele care o recunosc, sînt rugate să anunțe poliția.


Identitatea fetei și sursele de informare vor fi protejate de Poliție. Poliția mizează pe colaborarea tinerei cu organele de drept, declarațiile ei sînt foarte importante pentru găsirea fetei dispărute. Numărul la care puteți contacta 060033442.

Amintim că, la 17 aprilie, o tînără însărcinată a dispărut la Orhei. Pînă acum, fata așa și nu poate fi găsită de oamenii legii, voluntari și rude. Poliția a identificat șoferul și mașina în care a urcat ultima dată fata, în vîrstă de 19 ani, însă locul aflării acesteia rămîne necunoscut.

Mai exact, ultima dată, aceasta ar fi fost văzută cum a urcat într-un automobil, pe strada 31 august din Orhei, la data de 12 aprilie, ora 21:00, și a plecat într-o direcție necunoscută.

Bărbatul în mașina căruia tînăra a urcat în seara dispariției sale a a fost adus în fața judecătorilor. Procurorii cer pe numele lui arest pentru 30 de zile.

6
0
2
9
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?