Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Poliția face apel la femei în legătură cu dispariția fetei de 19 ani

20 apr. 09:45   Societate
3040 0

În contextul dispariției tinerei de 19 ani, de pe o stradă din Orhei, după ce a urcat într-o mașină de ocazie, Poliția face apel către cetățeni, în special femei, să ne sesizeze de urgență dacă au avut tangențe dubioase sau cu tentă infracțională cu acest bărbat.

Este vorba despre șoferul în mașina căruia a urcat fata în acea seară. În cadrul perchezițiilor efectuate de polițiști la domiciliul și în automobilul acestuia au fost găsite mai multe lucruri pentru femei, transmite Noi.md.

În timp, bărbatul s-a schimbat fizic foarte mult și a condus mașini de mai multe mărci și modele. S-ar fi putut să-l cunoașteți în una dintre aceste perioade. Poza marcată cu o săgeată este cea mai recentă a acestuia, iar mașina marcată este cea condusă în ultima perioadă, inclusiv cea în care a urcat fata.

Dacă ați cunoscut persoana în circumstanțele relatate, contactați-ne 060033442.

Poliția garantează confidențialitatea informației și protejarea surselor.


Amintim că, la 17 aprilie, o tînără însărcinată a dispărut la Orhei. Pînă acum, fata așa și nu poate fi găsită de oamenii legii, voluntari și rude. Poliția a identificat șoferul și mașina în care a urcat ultima dată fata, în vîrstă de 19 ani, însă locul aflării acesteia rămîne necunoscut.

Mai exact, ultima dată, aceasta ar fi fost văzută cum a urcat într-un automobil, pe strada 31 august din Orhei, la data de 12 aprilie, ora 21:00, și a plecat într-o direcție necunoscută.

Bărbatul în mașina căruia tînăra a urcat în seara dispariției sale a a fost adus în fața judecătorilor. Procurorii cer pe numele lui arest pentru 30 de zile.0
0
2
6
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?