X 
Criza energetică stiri: 1523
Cutremure stiri: 271
Preşedintele stiri: 3385

UPDATE: Și-a reluat activitatea în regim normal PTF Grimăncăuți-Vașkovțî

24 noi. 10:30   Societate
1969 0

UPDATE 10:30// Poliția de Frontieră informează că și-a reluat activitatea în regim normal PTF Grimăncăuți-Vașkovțî.

Rămîn nefuncționale din cauza lipsei energiei electrice pe partea ucraineană și a defecțiunilor tehnice la baza de date a autorității vamale a Ucrainei: PTF Vulcănești-Vinogradovka, PTF Mirnoe-Tabaki, PTF Ceadîr Lunga - Novîe Troianî, PTF Ocnița-Sokireanî, PTF Ceadîr Lunga-Maloiroslaveț, PTF Cișmichioi-Dolinscoe, PTF Unguri-Bronița, PTF Larga-Kelmențî, PTF Briceni-Rossoșani.

„În aceste condiții, recomandăm călătorilor din timp să aleagă alte puncte de trecere din proximitate. Amintim, că funcționează non-stop Linia Verde a Poliției de Frontieră (022 259 717) care o să informeze cu orice schimbare de situație la trecerea frontierei de stat. Contactați-ne înainte de a porni la drum”, îndeamnă Poliția de Frontieră.

09:44// Poliția de Frontieră informează că sînt cu activitatea întreruptă la această oră PTF Vulcănești-Vinogradovka, PTF Mirnoe-Tabaki, PTF Ceadîr Lunga - Novîe Troianî, PTF Briceni-Rossoșani, PTF Ocnița-Sokireanî, PTF Grimăncăuți-Vașkovțî, PTF Ceadîr Lunga-Maloiroslaveț, PTF Cișmichioi-Dolinscoe, PTF Unguri-Bronița.

Motivul nefuncționării este deconectarea energiei electrice pe partea ucraineană și defecțiuni tehnice la baza de date a autorității vamale a Ucrainei, anunță Poliția de Frontieră.


Călătorii sînt îndemnați să prezinte înțelegere și calm la situația creată.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

După remanierile de cadre din guvern, situația
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав