X 
Arşiţa stiri: 169
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1455

Uniți pentru Mediu: YMCA Moldova și EcoDava au organizat o acțiune ecologică

9 apr. 06:30   Societate
2508 0

Sâmbătă, YMCA Moldova, împreună cu organizația EcoDava, a organizat o acțiune ecologică de amploare în comuna Tohatin.

Participanții s-au mobilizat pentru a contribui la protejarea și îmbunătățirea mediului înconjurător.

Personalul, voluntarii și copiii, alături de refugiații ucraineni, au lucrat cot la cot pentru a curăța și a îmbogăți zonele verzi, promovând educația ecologică.

Prin implicarea lor activă, participanții au transmis un mesaj puternic de responsabilitate civică și de grijă față de mediu.

În plus, prezența refugiaților ucraineni la eveniment a demonstrat solidaritatea și sprijinul pentru comunitățile vulnerabile, arătând că protejarea mediului înconjurător și sprijinirea celor în nevoie sunt aspecte interconectate ale unei societăți sănătoase și incluzive.


YMCA Moldova și EcoDava mulțumesc tuturor celor care au participat și reafirmă angajamentul lor pentru a continua să își susțină comunitatea și mediul înconjurător.

"Alături de noi avem voluntarii din organizația YMCA și din EcoDava, dar și copii din tabăra de vară care s-au oferit voluntari. Această zonă este des poluată și pentru noi deja a devenit o tradiție să organizăm astfel de evenimente. Alături de noi sunt și dansatorii ansamblului 'Vatra' din comuna Tohatin, iar noi le mulțumim pentru acest fapt și suntem mândri pentru că ei optează pentru un mediu înconjurător cât mai curat", a spus Vladislav Railean, care este coordonatorul voluntarilor în cadrul YMCA Moldova.

2
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав