X 
Eurovision stiri: 492
Transnistria stiri: 1304

Un tînăr designer născut în Moldova a cîștigat la un concurs de modă

18 sep. 2020,, 11:33   Societate
4261 0

Dima Leu este un designer născut în Moldova, stabilit de mulți ani în Italia, a fost desemnat cîștigător în competiția Who is on Next 2020, la categoria Îmbrăcăminte pentru bărbați.

Dima Leu este designer de îmbrăcăminte care, deși s-a născut în Moldova, a crescut în Italia, unde mai apoi a absolvit facultatea de Fashion Design la Universitatea IUAV din Veneția, iar după o experiență de doi ani ca asistent de designer, acum lucrează în calitate de consultant pentru companii de modă și dezvoltă propriul proiect de modă Sport Suit, transmite diez.md.

Interesul lui Dima pentru modă provine din pasiunea sa pentru limbajul nonverbal și spune pe pagina sa oficială de Facebook că modul în care oamenii interacționează și comunică prin haine l-a fascinat dintotdeauna.

Astăzi, Dima a fost desemnat cîștigător al concursului de modă Who is on Next 2020, iar într-un interviu oferit recent pentru VOGUE Italia se remarcă că munca stilistică a designerului, se caracterizează prin unirea libertății, pe care îmbrăcămintea sportivă o oferă corpului, cu stilul și eleganța haute couture.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?