X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

Ekaterina Sergheevici: „Cererea pentru îmbrăcămintea din segmentul luxury va continua să crească”

18 mai. 06:30   Societate
2343 0

Mărcile de îmbrăcăminte luxury sînt foarte scumpe, dar cererea pentru acestea va continua să crească.

O astfel de opinie a exprimat designerul vestimentar și expertul Ekaterina Sergheevici, în cadrul emisiunii „Без галстуков cu Alexandr Stahurschi” de la postul de televiziune N4, relatează Noi.md.

Ea a remarcat că astăzi pe agenda globală de știri este în vogă sustenabilitatea.

Segmentul de mijloc produce foarte mult. De exemplu, Inditex Corporation - o companie spaniolă care deține lanțuri mari de magazine (Zara, Massimo Dutti, Bershka, Oysho, Pull & Bear, Stradivarius, Uterqüe) - este lider mondial în comerțul cu amănuntul de îmbrăcăminte. Este cel mai mare retailer din lume, una dintre cele mai mari și mai bogate corporații în general din lume. Ei produc tot timpul, iar oamenii le cumpără produsele. Oamenii sînt construiți în așa fel încît, dacă vor să cumpere, iar produsul este disponibil, vor cumpăra.

În același timp, luxul, dimpotrivă, limitează întotdeauna lansarea în serie a unităților.


„Să luăm mărci precum Louis Vuitton. Ele nu își vând stocurile. Ei ard totul. Nu au o supraofertă de produse. De exemplu, același Dior, a produs 12 genți în ediție limitată pe sezon și nu le mai poți cumpăra. |Ei întotdeauna creează un deficit artificial, iar asta te face să vrei să le cumperi. Pentru că știi că nimeni altcineva nu o va mai avea. De aceea, segmentul lux este mereu în creștere", a subliniat Ekaterina Sergheevici.

3
1
0
0
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?