X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4054

Un pui de căprior a fost găsit abandonat

23 mai. 15:45   Societate
2539 0

Un pui de căprior, cu vîrsta de aproximativ 2-3 zile, a fost salvat de inspectorii de mediu din Hîncești, după ce a fost descoperit abandonat în extravilanul satului Șipoteni.

Descoperirea a fost făcută de un locuitor al satului, care a alertat autoritățile printr-un apel telefonic.

"În timpul unei plimbări, am găsit puiul de căprior singur și fără semne ale prezenței mamei. Mi s-a părut foarte fragil și vulnerabil, așa că am decis să contactez imediat inspectorii de mediu," a declarat localnicul.

Inspectorii de mediu s-au deplasat rapid la fața locului și au preluat puiul de căprior, luînd măsuri pentru a-i asigura siguranța și îngrijirea adecvată.

Acesta a fost transportat ulterior la Grădina Zoologică din municipiul Chișinău, unde specialiștii se vor ocupa de îngrijirea sa.


Grădina Zoologică din Chișinău este cunoscută pentru eforturile sale de conservare și îngrijire a animalelor sălbatice, oferind un mediu sigur și propice dezvoltării acestora.

Inspectoratul pentru Protecția Mediului subliniază importanța intervenției prompte a inspectorilor și a colaborării dintre comunitate și instituțiile de mediu pentru protejarea faunei sălbatice.

Cetățenii sînt încurajați să raporteze orice astfel de cazuri pentru a asigura protecția și salvarea animalelor aflate în dificultate.

Возможно, это изображение олень

Возможно, это изображение 2 человека

19
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?