X 
Arşiţa stiri: 181
Jocurile Olimpice stiri: 141
Transnistria stiri: 1455

Operațiune de salvare: Un bărbat abandonat pe o plajă pustie a fost descoperit și salvat din întâmplare

12 iun. 05:00   Societate
5025 0

Pilotul unui elicopter privat a văzut din întâmplare, pe o plajă pustie din Davenport, care se află la 25 de mile sud-vest de San Jose (nordul Californiei, SUA), un bărbat rătăcit care a așezat pe nisip pietre pe care era scris „Ajutor”.

Observând apelul de ajutor, pasagerul elicopterului a sunat la 911 pentru a informa serviciile de salvare despre străinul aflat în dificultate.

În imaginile dramatice difuzate duminică, 9 iunie, de către Divizia San Mateo-Santa Cruz a Departamentului de pompieri din California, se poate vedea cum surferul neidentificat este evacuat în siguranță. Elicopterul nu a putut ateriza în siguranță pe plajă, astfel că unul dintre salvatori a trebuit să folosească o frânghie specială pentru a ridica victima la bord. Se pare că bărbatul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Nu se știe încă de cât timp se afla pe plaja pustie. Este probabil ca victima să se fi aflat acolo în urma unui accident în timp ce făcea kiteboarding.

Kiteboardingul sau kitingul este un sport, a cărui esență este mersul pe apă cu ajutorul unui zmeu (kite). În lume există 1,5 milioane de kitesurferi care cumpără aproximativ 100.000-150.000 de kite pe an.

11
0
1
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав