COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un membru al grupării criminale „Makena”, anterior dat în căutare și condamnat, reținut

Un membru al grupării criminale „Makena”, anterior dat în căutare și condamnat, reținut

Unul dintre membrii activi ai organizației criminale „Makena”, anunțat în căutare de către organele de forță, a fost reținut miercuri, 13 mai 2020.

Potrivit unui comunicat al poliției, acesta era autoritate criminală în raionul Criuleni și orașul Vadul lui Vodă și a fost anunțat în căutare de către organele de poliție, fiind condamnat la pedeapsă cu închisoarea pe un termen de 7 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip semi-închis, pentru comiterea infracțiunii de vătămare intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, transmite unimedia.info.

Bărbatul are 53 de ani și este originar din raionul Criuleni.


Acesta se ascundea de organele de drept în orașul Criuleni, fiind tăinuit la domiciliul unei persoane care se află peste hotare, periodic fiind aprovizionat cu produse alimentare și lucruri de primă necesitate.

În prezent sînt întreprinse măsurile de rigoare privind activitatea infracțională a persoanei menționate, desfășurate anterior, precum și circumstanțele ce au favorizat eschivarea de la executarea pedepsei penale privative de libertate a ultimului.

Reținerea a fost posibilă datorită măsurilor speciale de investigație a angajaților Direcției investigare criminalitate organizată a Inspectoratului național de investigații al IGP, în comun cu angajații Inspectoratului de poliție Criuleni.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load