X 

Un fost ministru din Guvernul Sturza s-a stins din viață

22 sep. 08:00   Societate
4732 0

Fostul ministru al Industriei și Comerțului în Guvernul Sturza, Alexandra Can, s-a stins din viață la vîrsta de 70 de ani. Despre aceasta a anunțat organizația non-guvernamentală, Rotary Club.

Într-o postare pe pagina de Facebook, reprezentanții organizației au scris că astăzi au pierdut un membru deosebit, transmite Știri.md.

„Cu profundă tristețe, vă anunțăm că, astăzi, am pierdut un membru deosebit al familiei noastre, astăzi a plecat într-o călătorie fără sfîrșit, prietena noastră, d-na Alexandra Can. Ne este foarte greu să descriem în cuvinte cît de profundă este pierderea noastră. Alexandra a fost o persoană cu inimă mare, un Om sincer, corect și extraordinar”, se arată în anunțul organizației.

Reprezentanții Rotary Club au mai scris că în aceste clipe dificile, ei sînt alături de familia Alexandrei.

„Am pierdut nu doar un coleg, ci și un prieten drag. În aceste momente dificile, sîntem alături de familia sa și de cei dragi. Împărtășim durerea lor și ne rugăm pentru puterea de a depăși această pierdere imensă”, se mai arată în mesaj.


Alexandra Can a deținut funcția de ministru al Industriei și Comerțului în Guvernul Sturza în perioada 12 martie - 21 decembrie 1999.

2
1
1
14
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?