X 
Cazul Șor stiri: 599

Un expert din Polonia va consulta autoritățile privind consolidarea securității aeroportuare

10 aug. 13:30   Societate
1970 0

La Sectorul Poliției de Frontieră „Aeroportul Internațional Chișinău” s-a aflat într-o vizită de evaluare un expert în securitate al Diecției de transport din cadrul Serviciului Grăniceri al Republicii Polonia, SWO Hubert Adamski, anunță Inspectoratul General al Poliției de Frontieră.

Timp de două zile expertul polonez a evaluat multidimensional sistemul de securitate din cadrul Aeroportului, în scopul identificării aspectelor care necesită a fi fortificate.

Concluziile și recomandările prezentate vor servi ca suport pentru completarea planului de măsuri privind consolidarea securității aeroportuare.

Astăzi, conducerea Poliției de Frontieră a primit pe expertul polonez în ședință de prezentare a concluziilor și recomandărilor preliminare, ca urmare a vizitei de evaluare a Aeroportului Internațional Chișinău.

În context, șeful Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi a mulțumit colegului din Polonia pentru activitatea desfășurată, subliniind importanța partenerilor Poliției de Frontieră în consolidarea capacităților instituționale privind gestionarea eficientă a securității frontierei.


La rîndul său, SWO Hubert Adamski a prezentat deschiderea autorității grănicerești poloneze în acordarea suportului practic Poliției de Frontieră.

1
1
0
1
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?