X 
Arşiţa stiri: 171
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1455

Un bărbat din Capitală reținut de CNA a fost plasat în arest preventiv

30 mai. 09:59   Societate
2718 0

Bărbatul, reținut în flagrant acum 3 zile de CNA într-un dosar de corupție a fost plasat în arest preventiv. Instanța a emis pe numele acestuia un mandat de arestare pentru 30 de zile, notează Noi.md.

Amintim că, ofițerii Centrului Național Anticorupție au reținut un bărbat din Chișinău , după ce acesta ar fi primit de la denunțător 7000 de euro - sumă transmisă sub controlul CNA.

Persoana ar fi susținut că are influență asupra unor angajați ai Inspectoratului Național de Investigații și că îi poate determina să soluționeze favorabil o sesizare înregistrată în Registrul de evidență a altor informații cu privire la infracțiuni și incidente.

Potrivit denunțătorului, învinuitul ar fi pretins, acceptat și primit 7000 de euro pentru pretinsa influențare a polițiștilor.
În urma acțiunilor întreprinse de CNA sub conducerea procesuală a Procuraturii mun. Chişinău, persoana implicată în comiterea infracțiunii de trafic de influență a fost reținută.

Precizăm că, orice persoană se prezumă a fi nevinovată pînă la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

1
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав