X 
Eurovision stiri: 491
Transnistria stiri: 1302

Transportatorii, la protest: "Nu este exclus că pînă la Anul Nou, transportul din Moldova va fi oprit"

23 noi. 2023,, 11:31   Societate
2398 1

Transportatorii, adunați la protest în Piața Marii Adunări Naționale, susțin că nu au altă opțiune, decît să oprească transportul în țară și îl acuză pe Andrei Spînu de minciuni.

Declarațiile au fost făcute de Anatolie Munteanu, director executiv al Asociației Patronale a Operatorilor de Transport. La rîndul său, ministrul Andrei Spînu nu a venit, deocamdată, cu o reacție la acuzațiile ce i se aduc, transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

„Nu există opțiuni, nu avem încotro, avem o singură cale – să ne oprim cu totul. Și nu este exclus că pînă la Anul Nou, transportul din Moldova va fi oprit. Am vrut să vă mai povestesc despre minciunile lui Spînu - practic 80% din propuneri au fost elaborate de transportatori. Ceea ce a băgat Spînu sunt doar scheme”, a declarat, în cadrul protestului din fața Guvernului, Anatolie Munteanu, director executiv APOTA.

Ministrul Andrei Spînu nu a venit, deocamdată, cu o reacție la acuzațiile ce i se aduc.

Asociația Patronală a Operatorilor de Transport (APOTA) desfășoară un protest, astăzi, în Piața Marii Adunări Naționale, „împotriva intenției MIDR de a promova reglementări antieuropene în domeniul transporturilor rutiere”.


Pe 17 noiembrie, transportatorii au anunțat că ies din nou la protest în fața Guvernului. Circa 300 de șoferi, cu microbuze și autocare, vor manifesta, fiind nemulțumiți de intenția MIDR de „promovare a unor reglementări contrare legislației și bunelor practici europene în domeniul transporturilor rutiere”. Anunțul a fost făcut de Asociația Patronală a Operatorilor de Transport (APOTA).

21
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?