Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4048

Tîrgul de Cariere revine la Chișinău

9 apr. 17:00   Societate
1964 0

Tîrgul de Cariere, cea mai mare rețea de evenimente de recrutare și employer branding din Republica Moldova, revine la Chișinău și aduce candidații față în față cu angajatori din diverse domenii de activitate, precum: inginerie, producție, aviație, automotive, consultanță, IT, marketing, comunicare, finanțe-bănci, BPO, retail sau energie.

Potrivit organizatorilor, Tîrgul de Cariere Chișinău va avea loc pe 12 și 13 aprilie, la Palatul Național „Nicolae Sulac”, în intervalul 10:00 - 17:00, transmite Noi.md.

„De 12 ani, Tîrgul de Cariere pune piața muncii din Republica Moldova în mișcare și aduce mereu angajatori din diverse domenii de activitate aproape de public, înțelegînd, la nivel local și nu numai, nevoile mediului profesional. Indiferent dacă ești în căutarea unui loc de muncă, dorești să iei pulsul mediului profesional, urmărești atragerea de talente în compania ta sau creșterea notorietății brandului de angajator, la Tîrgul de Cariere faci un pas important spre îndeplinirea obiectivelor tale. Așadar, hai să scriem împreună o poveste de succes”, susțin organizatorii

Pînă în acest moment, la Tîrgul de Cariere | Chișinău au confirmat prezența peste 30 de companii. Angajatorii care vor lua parte la eveniment sînt în căutare de noi talente și abia așteaptă să îți prezinte povestea companiei lor, ofertele de angajare sau oportunitățile profesionale pe care ți le pun la dispoziție, pentru a te convinge să li te alături.

Companiile prezente oferă candidaților peste 2.500 de locuri de muncă, iar printre rolurile disponibile se află: specialiști în relații și suport clienți, consultanți financiari, contabili, ingineri, programatori, mecanici, operatori back office, team leaderi, agenți de vînzări, testeri, operatori de producție, lucrători comerciali, studenți pentru diverse internshipuri.


Tîrgul de Cariere nu revine la Chișinău doar cu joburi, ci și cu o serie de activități conexe. Reprezentanții Crucii Roșii vor susține pentru participanți demonstrații de prim ajutor. De asemenea, Tîrgul de Cariere va găzdui un turneu de Football Club 24, cu înscrieri la fața locului, iar cei mai buni jucători vor fi premiați de către organizatori. În același timp, la eveniment, vor avea loc și quiz-uri, în cadrul cărora candidații care vor răspunde corect la întrebări vor cîștiga premii oferite de companiile participante.

0
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?