Transnistria stiri: 1327
Eurovision stiri: 494

Termoelectrica racordează la sistemul centralizat de termoficare Grădina Botanică

22 iul. 2021,, 10:15   Societate
2507 0

Institutul Grădinii Botanice va beneficia de servicii de termoficare centralizate prestate de Termoelectrica, după o pauză de 20 de ani.

În acest sens, miercuri, 21 iulie 2021, a fost încheiat un contract de parteneriat privind reconectarea complexului de sere și a blocului de laboratoare la servicii centralizate de încălzire și preparare a apei calde menajere.

Acordul a fost semnat de către directorul comercial al Termoelectrica, Victor PUIU, și directorul Instituției Publice Grădina Botanică (Institut), Ion ROȘCA.

„Termoelectrica va pune la dispoziția Grădinii Botanice servicii de termoficare de calitate înaltă, care să contribuie la păstrarea și cultivarea colecțiilor de plante valoroase pe care le deține instituția, precum și la asigurarea confortului pentru angajați, în perioada rece a anului”, a menționat Victor PUIU, directorul comercial al Termoelectrica.

Pînă în prezent, Institutul beneficia de încălzire și apă caldă de la două cazane pe gaze naturale proprii, nefiabile din punct de vedere tehnic și costisitoare la întreținere.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?